Tuesday, 16 October 2012

timbul selepas tenggelam... :)

hey all...dah lama sangat tak meng-update blog ni..dah berhabuk pun..eh,ntah2 dah berkulat kot..hahaha..
agak bz sekarang..maklumla last sem..memanfaatkan masa yang ada ni dengan aktiviti yang bermacam..padahal tidur jek banyak..hehehe..finally dah last sem pun..sem 7..tanpa sedar dah 3 tahun rupanya tinggal di UUM yang ibarat rumah kedua ni..JB ---->> KEDAH... utara selatan ok!!selama 3 tahun dah berapa banyak kali berulang alik dalam masa 12 jam...naik kebas punggung wooo...tapi sangat best..pengalaman kot..lepas ni tak ada dah..:))

miss my mom n dad sangat2...menghitung hari menunggu mereka balik dari menunaikan ibadah Haji di tanah suci Mekah..miss u mom..miss u dad..:')
next week dah cuti mid sem n raya haji....ooooyyyeeeaaahhh!!! balik rumah..cant wait...

Thursday, 5 April 2012

home sweet home

finally.....sampai gak di umah yg trcinta..rindu sgt2 kat mama,abah,angah,sheh n pipa..xlupa gak kat si comel n gemuk yg plig aq syag n rndu.."pussy"..si kucing kelabu dgn bulu kembangnya yang gebu..emmm..dh smakin gemok die skrag..bulat sgt2..mmg kne buli dgn aq jekla..haha..peluk die kuat2,kacau die tido smpai die lari..

bila de kat umah fikiran pun jadi tenang tanpa fikir pe2 pn..xperlu nk fikir org lain yang myakitkan hati..just stay bsme org2 trsyag di sekeliling n leh wat pe suke..skjap jek msa brlalu..dh 3 ari pn..tggal ag bbrapa ari jek yg de utk trus stay di umah ni sbelum balik kampus..

semalam dh pegi klinik,doctor bagi ubat..ahad ni kena jumpa doktor balik..kalau xberkesan gak ubat tu,die wat surat utk hntar ke hspital n aq kne operate..ohhh tdak...!!mudah2an sembuh la smpai ari ahad ni..aminn...

Tuesday, 27 March 2012

welcome back....

ehem2..dh cam bskot jap de jap xde..ni dh lme btol xmncul..malas+ksbukkan mlnda diri..hahaha..

xmcam sorag blogger tu..sgt rajin menulis semua perjlanan kisah hidup die dalam diari on9 ni..kdag2 bila baca smpai xlarat..dh mcam novel..tp nice n ske bca diarinya itu..xknal pn ase dh knal pn..

untuk sem baru and tahun baru 2012 ni,dh byak tempat jd pilihan mlncog bsme teman2 tersayang..>>>>PULAU LANGKAWI>>HATYAI-THAILAND>>PULAU PINANG....